opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Informatie over betalen

Bankgegevens:
Morefor Trading en Advies te Amsterdam
KNAB
IBAN NL67 KNAB 0259 2940 55
BIC
KNABNL2H

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland voor online aankopen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je doet dit in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL.

 

Betalen via PayPal is ook mogelijk. Je kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je je bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard.
 
Vind je het prettiger om eerst je bestelling te plaatsen en daarna rustig per bank te betalen? Kies dan voor de betaaloptie vooruit betalen. Je ontvangt van ons een email met betaalgegevens, waarmee je het factuurbedrag kunt overmaken op het moment dat het jou uitkomt. Doe dit wel binnen twee weken. Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen, voordat de betaling bij ons binnen is.
 
Wanneer je kiest voor de optie betalen bij afhalen, reken je contant af wanneer je je bestelling afhaalt. Je kunt ook pinnen op de afhaallocatie: Bijlmerplein 688D, 1102 DZ Amsterdam
----