opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Singles Day 2016

Singles Day 2016

Mijn Singles Day, een vrij gezellige dag
Singles Day is in de 90-er jaren ontstaan en populair geworden in China, vooral als tegenhanger van de wereldwijd gevierde Valentijnsdag. Een beetje extra aandacht voor jezelf, het leven vieren met andere singles en jezelf verwennen met cadeau's kreeg steeds meer belangstelling. Grote online winkels hebben dit opgepakt en vandaag de dag is Singles Day een van de grootste online shopping events. Ook in Nederland bieden verschillende ketens je Singles Day kortingen vandaag.

'Weer een commerciele dag erbij' denk je misschien en eerlijk gezegd sta ook ik hier niet om te springen. Elke korting die ik aanbied, betekent uiteindelijk toch dat ik minder verdien in deze voor winkeliers nog steeds moeilijke tijden.

Waarom dan toch aandacht hiervoor?
Gewoon, omdat het kan! De dag verloopt vrij gezellig. Ik ontmoet leuke mensen, ontvang spannende appjes en bijzondere telefoontjes. Daarom vind ik een persoonlijke ode aan alle alleenstaande vrouwen (en mannen) wel een leuke gedachte en die 11% korting geef ik gewoon, alleen online, alleen vandaag, Singles Day. 💚


code: SinglesDay16

Terug