opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Black Soap Argan - 200 gram

A&M Products
10,00
x

Black Soap Argan Body Scrub - 200 gram
De (Marokkaanse) Originele Zwarte Zeep is de ware traditionele zwarte zeep die al eeuwen door vrouwen wordt gebruikt. De zeep die 100% plantaardig is, is verrijkt met Oosterse oliën, blijft aan de huid vastzitten en voorkomt onnodige verspilling. De Zwarte Zeep is vloeibaar en gezuiverd en voldoet aan de normen van de Europese cosmetica richtlijnen.
Zwarte zeep wordt verkregen bij het fabriceren van olijfolie. De zeep is een olijfextract. Het is geschikt voor je hele lichaam en wordt gebruikt in de douche, bad of stoombad. Je kunt er ook je haar mee wassen. Aan deze zeep is arganolie toegevoegd.

Gebruik:
De (natte) huid met cirkelbewegingen insmeren en met behulp van een peeling- of scrubhandschoen scrubben. De talrijke huidschilfertjes worden zo los gemaakt van de huid, terwijl de beschermlaag van de huid in tact blijft. Het resultaat van de zwarte zeep is buitengewoon. Zonder dat de huid geïrriteerd wordt, verwijdert de zwarte zeep alle onzuiverheden, maakt het je huid zacht, soepel en gehydrateerd. Na het scrubben de zeep zorgvuldig afspoelen en daarna het lichaam insmeren met arganolie.
Ingrediënten: zwarte olijven, olijfolie, arganolie en water.
Black Soap Argan - 200 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items