opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Kesham Shampoopoeder - 50 gram

5,00
x

 

Kesham Ayurvedische Shampoopoeder - 50 gram
 
Samengesteld volgens de Ayurvedische kruidenleer hebben de ingrediënten van Kesham shampoo door de eeuwen heen hun werkzaamheid bewezen. Kesham is vrij van agressieve chemicalien, oplosmiddelen en synthetische bestanddelen.
Daarentegen zijn in Kesham shampoo alle in de natuur voorkomende kruiden gebruikt die een weldaad zijn voor het haar. Kesham is geschikt voor elk type haar, het versterkt de haarwortel en minimaliseert haaruitval. Het is uitstekend tegen roos en maakt het haar zijdeachtig glanzend.
Het maakt het haar levendig en veerkrachtig.
De geur is kruidig en verfrissend.
 
Een pak Kesham bevat 10 handige sachets.
 
 
Gebruik:
Maak het haar nat. Neem de inhoud van 1 zakje Kesham poeder op de palm van de hand en meng er een heel klein beetje water door. Breng het mengsel op het haar aan en masseer het zachtjes op de hoofdhuid. Spoel het haar na twee minuten uit. Herhaal eventueel een tweede keer.
 

 

Ingrediënten:
Azadirachta indica (Neem), Emblica officinalis (Amla), Sapintus emarginatus (Shikakai), Eclipta prostata (Bhringray), Curcuma zedoaria (Kachur Sugandhi), Sapintus Trifoliatus (Aritha), Cyperus scariosus (Nagar motha), Psoralea corylifolia (Bawchi), Foeniculum vulgare (Mehti), Hibiscus rosa sinensis (Jaswand)
Kesham Shampoopoeder - 50 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items