opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Aleppo Zeep (Savon d'Alep)

4,95
x

Aleppo Zeep | Savon d'Alep - 200 gram

Aleppo zeep komt uit Aleppo in Syrië. De zeep bestaat uit olijf- en laurierolie en is 100% biologisch afbreekbaar.

De olijfolie in Aleppozeep voedt en verzacht de huid zonder haar uit te drogen. De laurierolie reinigt en beschermt. Aleppozeep kun je gebruiken voor totale lichaamsreiniging en voor je haar. Het is in het bijzonder geschikt voor de droge huid.

Deze echte Aleppo zeep wordt gefabriceerd volgens origineel recept en staat bekend om zijn goede werking en natuurlijke eigenschappen. De fabricage is al meer dan 40 eeuwen onveranderd. Vanwege de directe import door onze groothandel kunnen wij een goede kwaliteit leveren voor een goede prijs.

Tip:
Aleppo zeep kan ook gebruikt worden om kleding mee te wassen. Dit maakt deze zeep dus ook heel handig voor op vakantie; wasmiddel, zeep en shampoo in één.

Tip:
Na het wassen van je haar kun je het naspoelen met citroensap of appelazijn. Met dit oude gebruik breng je je hoofdhuid in balans en kun je de resten van de zeep (of andere shampoo) verwijderen. Het geeft je haar ook een mooie glans. Deze spoeling is zeker prettig als je haar- of huidproblemen hebt, maar ook nuttig als je in een omgeving bent met hard leidingwater.

Azijnspoeling maak je zo:
Los 2 eetlepels appelzijn of citroensap op in 250 ml lauw water en breng de spoeling in je haar. Laat het 1 tot 3 minuten inwerken en spoel het uit met schoon water.

 

Heb jij tips over of ervaringen met het gebruik van Aleppozeep? Deel het en schrijf het op bij 'waardering'. Dank je wel alvast.

INCI: oleaeuropea, laurusnobilis, aqua, sodiumhydroxide 
12% laurier

Aleppo Zeep (Savon d'Alep)

Heb het voor mijn zoon van 2 gebruikt, had last van exzeem op zijn benen, is helemaal verdwenen. Was hem en mezelf alleen met aleppo zeep. Een aanrader.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik ben inmiddels verslaafd aan Aleppo zeep. Vind het heerlijk. Je huid droogt niet uit en hydrateert het goed. Deze zeep is multifunctioneel. Je kunt je haren er mee wassen,hoewel het wel wat stroef wordt. Dus je hebt wel een cremespoeling nodig. Je kleren bijvoorbeeld op reis mee wassen en ook als douchezeep. Het schuimt goed. Sommige wassen zelfs hun tanden hiermee. Dat gaat me net iets te ver. Maar nood breekt wet. Mijn vriend heeft lichte eczeem en is er helemaal vanaf sinds hij dit gebruikt. Het is ook lekker om je huid ermee in te zepen en dan scrubben met een kese handschoen. Jammer dat deze shop dit nog niet verkoopt. Deze kese handschoen kan je namelijk ook voor je gezicht gebruiken. Heb je een heerlijk scrub. Een kese handschoen is van katoen en linnen gemaakt. Wel goed om je handen doen want hij kan scheuren.

Ik hoor trouwens ook goede verhalen over deze zeep bij puistjes,moet je wel de sterkere nemen minstens 16% laurierolie aleppozeep. Bij erge eczeemklachten moet je minsten 32% laurolie aleppozeep nemen

Vind de prijs/kwaliteit bij deze winkel erg goed.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items