opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C


💚 Over ons

More4Cosmetics.nl (2011) brengt meer kleur en geur in je leven, zo groen mogelijk. Wij zijn een zelfstandige multi-brandwebshop gespecialiseerd in natuurcosmetica uit alle windstreken en bijzondere cadeautjes. We kiezen de producten persoonlijk uit en veel cosmetica in de shop hebben we zelf getest. Vanaf mei 2012 hadden wij tevens een winkel in Shopperhal Amsterdamse Poort. Deze winkel is met ingang van 1 juli 2018 gesloten.

In november 2016 voegden we het assortiment van MySuperToko.com toe aan de webshop. Zo werden we een online warenhuis met fun, funky en functionele producten met bijzondere aandacht voor groen en ambachtelijk. Maar jij, onze klant wilde ook online de bazaarachtige cosiness van de winkel. Daarom gingen we terug naar de basis... natuurcosmetica uit alle windstreken.
 

💚 Natuurcosmetica uit alle windstreken
'Eco' en 'Bio' lijken modewoorden, maar milieubewust denken is geen trend. Het is voor een groeiende groep mensen een onderdeel van het bestaan. De een koopt vaker een Fair Trade product in de supermarkt, de ander weigert consequent plastic tasjes bij het shoppen. Ook steeds meer mensen vinden het een prettige gedachte, dat de verzorgingsproducten die zij voor hun lichaam gebruiken, eerlijke natuurproducten zijn. Een groot deel van onze natuurcosmetica is gecertificeerd (BDiH, ECOCERT, ICADA, EcoControl), Fair geproduceerd en dierproefvrij. Onze cosmeticaproducten vinden hun oorsprong in onder andere Marokko, Turkije, Indonesie, Suriname en West-Afrika. Wij zijn een wereldwinkel in cosmetica.

Maar: als we iets leuks zien (lees: fun, funky en/of functioneel) en we kunnen het inkopen, dan doen we dat gewoon.

 

💚 Meer weten?
Volg ons op Facebook en/of Instagram, bel of mail ons. Wij horen graag van je.

Bedankt voor je belangstelling, veel shopplezier!
💚 Sophia D.
      eigenaar/ondernemer