opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Populair

Netipot

Verstopte neus? Verkouden? Luchtwegallergie? Hooikoorts? Voorhoofdsholte-ontsteking? Verlicht je klachten en probeer een neusspoeling met behulp van een originele netipot.

12,50

Uitverkocht

Netipot
De netipot is een instrument waarmee je je neus gemakkelijk kunt schoonmaken. Een neusspoeling kan preventief werken en helpen bij een aantal aandoeningen van de neus en luchtwegen zoals verkoudheid, voorhoofdsholteontsteking en allergie.

De neusspoeling met een netipot (neti) is een oud en bekend onderdeel van Ayurvedische reinigingsprocessen, maar over de hele wereld vormen neusspoelingen zowel een deel van de volksgeneeskunde als een gewaardeerde en natuurlijke behandeling van neusaandoeningen in de reguliere geneeskunde.
In Noorwegen bijvoorbeeld is de methode bekend in visserijkringen. In diverse Afrikaanse culturen zegt men, dat een neusspoeling 'de gedachten schoonmaakt' en helderheid geeft in het hoofd.

! Ademen door de neus filtert en verbetert de inkomende lucht.


Gebruik:
Doe een theelepel Himalaya zout en vul deze met zuiver warm water.  Roer het zout totdat het is opgelost. Giet het water in het ene neusgat en laat het er door het andere uitlopen en omgekeerd.

Een netipot is net als een tandenborstel voor persoonlijk gebruik.
Deze keramische netipot kan in de vaatwasser. Voor gebruik altijd spoelen met warm water. Na gebruik ook grondig reinigen: Zorg ervoor dat er geen zoutresten achterblijven in de netipot.

Netipot heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
12,50