opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Populair

Savon Noir a l'huile d'olive - 500 ml

12,50

Uitverkocht

Savon Noir a l'huile d'olive - 500 ml
Miliieuvriendelijk, veelzijdig schoonmaakproduct voor huis, tuin en dier

Al 110 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten.
Deze zwarte zeep is biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en bedoeld voor huis, tuin en dier. Fijne bijkomstigheid is, dat de zeep zeer zacht is voor je huid en je huid niet uitdroogt.

Marius Fabre is de enige producent in Frankrijk van de Savon Noir à l’huile d’olive en heeft de exclusieve formule op basis van olijfolie gepatenteerd. De gebruiksmogelijkheden van deze zwarte schoonmaakzeep zijn onuitputtelijk, enkele voorbeelden:

  • schoonmaken van vloeren en tegels: geschikt voor alle oppervlakken, dus ook natuursteen zoals marmer, (hard)houten tuinmeubelen, overige houtsoorten, parket en terracotta.
  • schoonmaken van vette oppervlakken zoals een fornuis, afzuigkap, aangekoekte pannen of de barbecue. Ook schimmelrandjes bij het aanrecht of in de badkamer verdwijnen als sneeuw voor de zon met een beetje zwarte zeep.
  • reinigt en voedt leer: jassen, banken, auto-interieurs en zadels.
  • een natuurlijke shampoo voor uw hond of paard.
  • wasmiddel voor de wasmachine, tevens vlekverwijderaar.
  • wassen van de auto, fiets, boot etc.
  • beschermen van planten tegen bladluis en andere insecten.
Savon Noir a l'huile d'olive - 500 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items