opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Verzending

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoogte van je bestelling. Meer=minder.
Wanneer je bij More4Cosmetics.nl voor €50,- of meer bestelt, dan nemen wij de afhandeling- en verzendkosten voor onze rekening. Je pakket moet wel een Nederlandse bestemming hebben. Bestel je minder dan €50,- maar meer dan €10, dan is je bijdrage in de handling- en verzendkosten €4,95. Bij een bestelling tot €10 is je bijdrage €6,95.
Dus bij meer dan €50: geen kosten voor jou
Tussen €10 en €50: €4,95 bijdrage in afhandeling en verzending
Tot €10: €6,95 bijdrage in afhandeling en verzending

 
Wij verzenden gewoonlijk binnen 1 tot 4 werkdagen nadat je bestelling door ons is bevestigd. Het pakket wordt verzonden naar het opgegeven afleveradres. Dit hoeft niet jouw woonadres te zijn, maar het is nooit een postbus. 
 
More4Cosmetics.nl maakt voor verzending gebruik van Post NL, zie www.postnl.nl. Als je een track&tracenummer van ons hebt gehad, dan kun je je pakket hier volgen: www.tracktrace.nl.
In voorkomende gevallen wordt je bestelling verdeeld over meerdere zendingen (pakketten). Dit om de doorlooptijd niet onnodig lang te maken.

 
Liever afhalen?
Afhalen van je bestelling is mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je bij verzendopties hiervoor kiezen. Wacht tot je bericht van ons hebt ontvangen, dat je bestelling gereed staat. Neem een kopie van de bevestigingsmail of statusupdate van je bestelling mee naar de winkel. Als je je bestelling al betaald hebt, vragen we je ook je te legitimeren.

 
Afhaaladres (met afhaalbevestiging):
More4Cosmetics.nl
Kerstomaatplantsoen 17
1104VE Amsterdam
06-11913700