opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Bentoniet klei - 100 gram

cosmetisch, voor uitwendig gebruik
(non-foodgrade)

3,50
x

Bentoniet klei - 100 gram
Bentoniet klei of Montmorilloniet is een zeer zacht en fijnkorrelig mineraal klei van vulkanische oorsprong. Het kan uitwendig gebruikt worden als modderpakking, gezichtsmasker of als andere huidverzorging, maar ook in bad, als haarverzorging en als talkpoeder.

Bentoniet klei is een 'zwelklei': het neemt toe in volume. Het kan tot wel 15 keer zijn gewicht in water vasthouden.Ter vergelijking: Ghassoul zo'n 4 tot 5 keer. De vochtige klei werkt als een magneet op afvalstoffen. Daarom is het een zeer prettig reinigingsproduct.

De klei is vernoemd naar Benton (VS) en Montmorillon (Frankrijk). Onze klei komt uit Argentinie en de Verenigde Staten (foodgrade).

Waarschuwing:
Bedrijven zoals onze leverancier staan onder streng toezicht van de Voedsel- en warenautoriteit. Om de consument zo goed mogelijk te beschermen vermeldt zij op de verpakking dat bentoniet klei irriterend kan zijn voor ogen en longen. Het product zelf is niet schadelijk, van de hoogste zuiverheid en 100% natuurlijk. Echter kan fijn micropoeder, wanneer het herhaaldelijk wordt ingeademd, irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Net zoals irritatie van de ogen.

Bentoniet klei - 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items