opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Ghassoul / Rhassoul

2,50
Gewicht
x

 

Ghassoul / Rhassoul 100 gram of 500 gram
 
Rhassoul is rijk aan mineralen zoals silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en sporenelementen. Deze vulkanische klei (lava aarde) uit het Marokkaanse Atlasgebergte heeft een groot reinigend vermogen. Rhassoul of Ghassoul is een woord uit het Berber en betekent letterlijk: 'wassen'. Van Marokko tot Egypte wordt het al eeuwen gebruikt voor natuurlijke haar, huid en lichaamsreiniging/-verzorging.
 
 
Gebruik:
Los de rhassoul op in warm water tot een yoghurtachtig papje. Voeg eventueel een scheutje arganolie of kokosmelk toe en breng het aan op je haar. Masseer eventueel je hoofdhuid en laat het een kwartier zitten voordat je het uitspoelt met lauw water. Bij kroezend haar kan het zijn, dat je haar na gebruik een beetje stug of droog aanvoelt. Spoel in dat geval na met appelazijn. 
 
Voor een gezichtsmasker meng je 10 gram (2 a 3 stukjes) met bijvoorbeeld wat (rozen-)water, arganolie en honing. Dit mengsel kun je overigens ook voor je haar gebruiken. Gebruik je fantasie en deel je recept hier.
 
Zeepallergie:
Je kunt de ghassoul ook gebruiken als je een zeepallergie hebt.
Ghassoul / Rhassoul heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items