opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Populair

Bijenwas - ca 25 gram

Vrij van peroxide en onzuiverheden

2,50
x

Bijenwas - ca. 25 gram
Bijenwas is een afscheidingsproduct van de klieren van de honingbij. Voor 1 kg honing moeten bijen (Apis mellifera) ca. 100.000 vluchten van 240.000 km afleggen en contact maken met ruwweg 15 miljoen bloesems. Voor het maken van 30 kg honing en 1 kg was is dan ook een kolonie van ca. 30-70.000 bijen nodig.

Het door bijen geproduceerde was is eigenlijk wit. De gele kleur krijgt het door het stuifmeel wat caroteen bevat. Ruwe bijenwas wordt met behulp van een absorptie-technologie gezuiverd.

Gebruik:
Bijenwas is het meest universeel toepasbaar was van alle natuurlijke wassen. Het kan gebruikt worden in crèmes, lotionbars, zalf, lippenbalsem, bodybutter, lippenstift en mascara. Het is zeer geschikt voor de droge schrale huid. Maar bijenwas kan ook gebruikt worden voor het maken van kaarsen en wassen voor kleding en schoenen.
Bijenwas heeft een relatief laag smeltpunt 61-65 ° C en is op lichaamstemperatuur kneedbaar. Het voelt een beetje plakkerig maar hard (kneedbaar) en heeft een zoetige honinggeur. 

INCI: Cera Flava

Bijenwas - ca 25 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items