opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Himalayazout - 1000 g

6,95
x

Verillis ayurvedisch himalayazout - 1000 gram
Duik in de oerzee

Himalayazouten zouten zijn restanten van oerzeeën die miljoenen jarengeleden in Pakistan zijn gevormd. Door hoge druk werd het zout samengeperst tot een harde steenachtige laag. Het zout bevat een grote hoeveelheid aan lichaamseigen mineralen en sporenelementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding. De elementen in de zoutkristallen zijn zo fijn aanwezig (colloïdaal), dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen.

Bij het winnen van dit zout wordt goed gezorgd voor milieu, de omgeving en de mens. 
Gebruiksaanwijzing:
Doe ongeveer een ¼ zak in een vol warm bad van ongeveer 37°C. Na het baden laat je je lichaam het liefst aan de lucht drogen. Verwen jezelf door een half uurtje rust te nemen. Dit komt de werking van het zout ten goede. Na het baden kun je je huid eventueel nog insmeren met een hydraterende crèmeof arganolie.
Baden in dit ayurvedische badzout reinigt en vitaliseert. Baden in zout water heeft een ontslakkend effect. Gifstoffen en zuren zullen uit het lichaam verdwijnen en er vindt een overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Je kunt het zoutbad dus toepassen als reiniging en ontspanning, maar dit product werkt ook erg goed bij huidproblemen. 

Verillis Himalaya badzout

Verillis is het logo voor 100% natuurlijk 
Himalayazout - 1000 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items