opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Aleppo zeep (35%) - ca. 150 gram

Aleppo Soap Co.
7,95
x

Aleppo zeep 35% - ca 150gram

Traditionele zeep
In traditionele ketels verzeept olijfolie langzaam tot een pasta, waarna aan het einde van het kookproces laurierbesolie vol vetzuren, antioxidanten en vitaminen wordt toegevoegd. Om af te koelen wordt de pasta uitgegoten, in blokken gesneden, met de hand gestempeld en gestapeld om 9 maanden in de open lucht te rijpen. Zo krijgt Aleppozeep zijn karakteristieke bruine kleur, terwijl het hart zacht en groen blijft.

Deze zeep, rijk aan essentiële vetzuren, is ontwikkeld voor de droge, gevoelige en intolerante huid. Laurierolie was al in de oudheid ontdekt door de Grieken en de Egyptenaren. Laurus Nobilis olie is van nature nobel. Rijk aan vitamines en antioxidanten, laurierblad zuivert en hydrateert de huid en geeft een subtiele geur.
Deze 35% zeep is ideaal voor kwetsbare, moeilijke huiden. De zeep beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke vochtbalans.

Aleppo Soap Co garandeert dat deze aleppo zeep met 35% laurierbes olie daadwerkelijk uit Syrie komt. ​De laurierbesolie in de zeep heeft een heilzame werking. De zeep is verpakt in een fraai doosje met een duidelijke beschrijving voor welk huidtype de zeep geschikt is.

Aleppo zeep (35%) - ca. 150 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items