opc_loader

HAPPY SHOPPING !! 💚M4C

Marseillezeep (Savon de Marseille) - 100 gram

Douce Nature
3,95
x

Marseillezeep (Savonette de Marseille) - 100 gram

Savon de Marseillezeep met 72% olie in een plak van 100 gram. Deze groenkleurige zeep is vervaardigd uit olijfolie, kopra en palmolie en is erg geschikt voor de droge huid.

De blokken zijn per stuk verpakt in cellofaan. Als de zeep aan de buitenlucht wordt blootgesteld, droogt de zeep wat uit en krijgt daardoor een authentiek uiterlijk. De kwaliteit wordt daardoor beter: het water in de zeep vermindert waardoor het percentage olie verhoogt.
Vanwege het ontbreken van kleurstoffen kan de zeep wat veranderen van kleur.

Dit product is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddel of kleurstoffen. Het is op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Tip:
- De zeep is weldadig voor restless legs ofwel rusteloze benen. Zwangere vrouwen hebben hier soms last van. Doe een blok Marseillezeep in een washandje en leg dit in je bed, de jeuk verdwijnt dan.
- De zeep is ook te gebruiken voor het verwijderen van vlekken op kleding; Wrijf met het blok over de vlek en was het kledingstuk nogmaals in de wasmachine. 
- Je kunt de zeep raspen en de rasp als basis gebruiken voor het maken van je eigen vloeibare zeep.

INCI
Sodium Olivate, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate or Sodium Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide

Marseillezeep (Savon de Marseille) - 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items